Wat heb je aan een responsive website?

Bezoekerspercentages vanaf tablets en smartphones stijgen nog steeds. Bijna 80% van de Nederlanders bezit een smartphone en ruim 60% heeft een tablet. Hoe kleiner het schermformaat, hoe moeilijker het is om met jouw ‘grote website’ om te gaan. Door de website aan te passen aan het schermformaat van het apparaat, wordt de inhoud beter leesbaar en wordt je website in zijn geheel dus gebruiksvriendelijker.

Bovendien ziet het er professioneel uit: een responsive website is sexy. Je laat als organisatie zien dat je een online strategie serieus neemt en dat je bereid bent daarin te investeren. Een professionele website die meegaat met de mogelijkheden van de tijd straalt autoriteit uit. Het zorgt dat je een stapje voor hebt op je concurrenten en het verbetert je imago.

De belangrijkste kernwaarden naast een sterk ontwerp zijn: toegankelijkheid, vindbaarheid en krachtige teksten. Wij ontwikkelen de structuur, de vormgeving en de interface. Hieronder een aantal voorbeelden van responsive websites die wij ontwikkeld hebben.

Help!

Is jouw website toch niet zo mobielvriendelijk als je gehoopt had? Wij kunnen je hierbij helpen! Laat hier een bericht achter en wij nemen graag contact met je op om te kijken hoe we jouw website up-to-date kunnen maken.

Wil jij je ook op een krachtige manier onderscheiden? Bel ons op 0493 - 690 264

Creativity is intelligence having fun